Çocukları ve gençleri sporun farklı branşlarında buluşturan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bu defa da Floor Curling sporunun tanıtımını yaparak ilimize yeni bir branş daha kazandırdı.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan toplam 49 branş ile hizmet verirken yeni bir branş olan Floor Curling’i de bünyesine alarak 50 branş ile hizmete devam ediyor.
Elazığ’da, Eskrim, Bilardo, Havalı Silahlar, Judo, Güreş, Hentbol, Basketbol, Voleybol, Futbol, Masa Tenisi, Tenis, Atletizm, Türk Okçuluğu, Badminton, Bocce, Bowling ve Dart, Boks, Kick Boks, cimnastik, Dağcılık, Geleneksel Okçuluk, Futbol, , Tenis, Karate, Muaythai, Oryantring, Santranç, Su Topu, Taekwondo, Bisiklet Sporları, çim Hokeyi, Curling, , Dans Sporları, Halk Oyunları, Halter, Kano, Motosiklet, Su Altı Sporları, Triatton, Vücut Geliştirme ve Fitness, Wushu Kung-Fu, Futsal, step aerobik, kuraş, Özel Sporcular Branşı, Paletli Yüzme, Yüzme ve Elazığ’a yeni kazandırılan Floor Curling branşları faaliyet gösteriyor.
Elazığ’da gençlerin kendilerini fiziksel, sosyal ve düşünsel anlamda geliştirebilmeleri için her türlü olanağı sağlayan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışmalarına ara vermeden ve hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün spor, aktivite, kurs vb. konularda kendini geliştiren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu defa yeni bir branşı bünyesine katarak Elazığ gençliğine kazandırdı.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Spor Şehri Elâzığ’ımız için Elazığ gençliğimiz için durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz ve inşallah şehrimize daha birçok branşı daha birçok modern tesisi kazandıracağız. Yine Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin kendilerini fiziksel, sosyal ve düşünsel anlamda geliştirebilmelerine fırsat yaratmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda projelerimize bir yenisini daha ekledik. Elazığ’da ilk kez gerçekleştirilen Floor Curling sporunun tanıtımını yaptık. Floor Curling sporunu ilerleyen günlerde Elazığ’ımıza daha geniş bir biçimde tanıtmayı planlıyoruz. Evlatlarımızın sporla iç içe büyümesi, yeni yeteneklerin ortaya çıkması için gayret göstermeye devam edeceğiz. Yeni branşımız hayırlı olsun” dedi.