Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren Ahmet Kabaklı Öğrenci yurdunda kalan öğrencilerle Sahurda bir araya geldi.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, ramazanın ilk gününden itibaren GSB Elazığ Yurtlarında kalan öğrencileri iftar ve sahurda yalnız bırakmıyor.
2 bin 812 kapasiteli Ahmet kabaklı yurdunda sahur programı düzenlendi.
Ramazanın 20. Gün sahur programına; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, yurt müdürleri, yurt personelleri ve Fırat üniversitesi yöneticileri katıldı.
Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren sahur öncesi öğrencilerle hasbihal ederken bir taraftan da Genç Ofiste masa tenis ve langırt oynayarak keyifli vakit geçirdiler.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, iftar ve sahurları yurtlarda yapmaya gayret gösterdiklerini belirterek, “İlimizde bulunan GSB Elazığ yurtlarımız beslenme ve barınma hizmetleri dışında sosyal faaliyetlere de önem vererek ön plana çıkmaya devam ediyor. Aynı zamanda modern bir şekilde restorasyonu tamamlanan kafe görünümündeki lokanta kantini ile genç ofisi, eğitim odası ve sosyal tesisleri ile bir yurttan daha fazlası haline geldi. Ramazanın ilk gününden Bugüne hem iftarda hem de sahurda bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bugün de sahur programımızda Fırat Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat üniversitesi yöneticileri, yurt müdürlerimiz ve yurt personellerimiz ile birlikte yurtta gençlerimizin sofralarına misafir olduk. Rektör hocamız ile birlikte gençlerimizi dinleyerek uzun süre sohbet ettik. Nezaket ziyaretinden dolayı kıymetli Rektör hocama ve Fırat Üniversitesi’ne teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Öğrenciler ise bu anlamlı ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirdi.