Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen ‘3X3 Sokaklar Bizim’ Gençlik Kupası sokak basketbolu turnuvası Erzincan ilinde düzenlendi.
2024-2025 yılı faaliyet programında yer alan 3X3 Sokaklar Bizim Kupalar Bizim, Gençlik Kupası sokak basketbolu turnuvasında ilimizi temsilen Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımımız katıldığı turnuvada namağlup bir şekilde Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.
25-28 Haziran tarihleri arasında Erzincan ilinde 23 takımın katıldığı 3X3 Sokak Basketbolu turnuvasında Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımı tüm maçlarını kazanarak üst üste 3. Kez Türkiye Finaline katılım sağlayacak.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “25-28 Haziran tarihlerinde Erzincan ilinde düzenlenen 3X3 Sokaklar Bizim Kupalar Bizim Sokak Basketbolu turnuvasına şehrimizi temsil eden Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımımız katıldı” takımımız düzenlenen müsabakada üstün çaba ve gayretler neticesinde tüm rakiplerini mağlup ederek üst üste 3. Kez Türkiye finaline katılmaya hak kazandı. Elazığ Gençlik ve Spor Ailesi olarak takımımızın bu başarısı bizleri gururlandırdı. Takımımızı ve antrenörlerini tebrik ediyor yapılacak olan Türkiye Finalinde başarılar diliyoruz” denildi.