Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından İlimiz genelinde spor’u yaygınlaştırmak, Milli ve Uluslararası alanda başarılı sporcuları yetiştirmek ve çocuklarımızı ve gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek amacı ile her yıl düzenlenen İl Spor Merkezleri bu yılda ilimiz öğrencilerinin ve gençlerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.

İlimizdeki ilk ve orta öğretim çağındaki 5–18 yaş arasındaki öğrencilerin ve gençlerin yaz aylarında serbest zamanlarını spor yaparak değerlendirmeleri için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı tesislerimizde uzman antrenörler nezaretinde 20 branşta ücretsiz olarak yürütülen çalışmalar ve kayıtlar tüm hızıyla devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Sedat ACAR İl Spor Merkezlerine ilimizde yoğun ilgi gösterildiğini belirterek, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, sporu sevdirmek ve geleceğin sporcularını yetiştirmek amacı ile her yıl düzenlenen yaz spor okullarının bundan sonraki yıllarda da ilimiz genelinde yaygınlaştırılarak devam edeceğini belirtmişlerdir.

Not: Yüzme Branşında Kayıtlar Olimpik Yüzme Havuzu'ndan, diğer branşlardaki tüm kayıtlar Gençlik hizmetleri ve Spor  İl Müdürlüğü Spor Servisi'nden yapılmaktadır. Kayıtlar İçin 2 fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile müracaat edilmesi gerekmektedir.