Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Gazi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.
Ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün, Gazi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Bocce takımı ile Gençlik Spor Kulübü Bocce Takımı arasında düzenlenen dostluk maçına da katıldılar.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren dostluk maçında yer alarak, keyifli bir maç oynadıklarını belirterek, “Bocce Elazığ’da hakikaten önemli bir spor branşı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı iki takımımızın birinci ligde olduğu ve milli sporcular yetiştirdiğimiz bir spor dalı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Gazi Huzurevi’nde kalan misafirlerimiz ile birlikte özellikle Bocce takımının hem müsabakalarına hem de antrenmanlarına konuk olduk. Bocce aynı zamanda Gazi Huzur Evindeki kıymetli misafirlerimiz içinde önemli bir spor ve eğlence aracı. Takımlarımız antrenmanlar yaparak eğleniyor zaman zaman müsabakalara gidiyor. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Ömer Faruk Ergün’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Bocce il temsilcilerimiz Resul Ağırtaş’a ve Ali Bıyıklı hocamıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün de yaptığı açıklamada, “Bocce takımımız ile ilgilenerek her zaman yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Bugünde Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulsamet Eren ile beraber sporcularımızla bir araya geldik. Ben Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’e çok teşekkür ediyorum. Bu faaliyetlerimizin devam edeceğini de bilmelerini istiyorum” dedi.