*HABER*

*İDLİP İÇİN YOLLARDAYIZ*
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi bünyesinde görev yapan gençlik liderleri ve gönüllü gençler Gençlik ve Spor Bakanlığın ‘‘Kardeşlerin Isınır, Dünya Isınır’’ projesine destek vermek amacıyla bot, atkı, bere, kazak, pantolon, ceket, mont, ayakkabı ve çoraplardan oluşan kışlık kıyafetleri toplayarak, yaş ve beden kategorilerine ayırıp kolilediler. Toplanılan yardım kolileri arasında bir de sürpriz ile karşılaşıldı. Kolilerin içinden nostaljik takım formaları çıktı. Gördükleri Formalar karşısında şaşkınlıklarını ve mutluluklarını dile getiren Gençlik Merkezinin Gönüllü Gençleri ve Gençlik Liderleri, ‘’ İnşallah İdlib’deki kardeşlerimiz çok güzel günlerde bu formaları giyerek takım maçları yaparlar. Her attıkları gol bir tebessüm olur.’’ Dediler.

Bugün sabah saatlerinde Gençlik Merkezindeki görevli gençlik liderleri "Kardeşlik Üşümesin" sloganıyla hazırladıkları yardım kolilerinin Suriye İdlib’deki kardeşlerimize ulaştırılması için İskenderun Gençlik Merkezine teslim etmek üzere yola çıktılar.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, ‘’ Bakanlığımızın ‘Kardeşlerin Isınır, Dünya Isınır’ projesi kapsamında ‘Kardeşlik Üşümesin’ sloganıyla düzenlediğimiz İdlib’e yardım kampanyamıza hayırsever iş adamları ve vatandaşlarımız özellikle mont, atkı, bere, bot ve diğer kıyafetler anlamında bizlere destek oldu. İdlib’deki gençlerimizin de yüzlerinde bir tebessüm oluşturabilmek için bugün gençlik liderlerimiz yardım kolilerini İdlib’e ulaştırmak üzere yola çıktılar. Bu anlamda projeye destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca büyük bir özveriyle çalışan Gençlik Merkezimizin gönüllü gençlerini ve gençlik liderlerini yürekten kutluyorum.’’ İfadelerine yer verdi.