*Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.*

Değerli Basın Mensuplarımız;
Gazetecilik mesleği, gerek kamuoyuna aktarılan sorunların çözümünde, gerekse önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı işlemesine yardımcı olan kutsal bir meslektir.

Şehrimizin nabzını tutan gazetecilerimizin varlığı, şehrimizin tanıtılmasında ve sorunların çözümünde büyük bir rol oynamaktadır. Aynı zamanda kamu hizmetlerinin halka yansıtılmasında da bizim en önemli yardımcımız oluyorsunuz.

Şehrimizin spor yatırımları, gençlere sağladığımız sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetler ile birlikte il dışından gelen üniversite öğrencilerine sıcak bir yuva olan yurt imkanlarımızla verdiğimiz hizmeti başarıyla yerine getirmeyi, siz değerli basın mensuplarından aldığımız güç ile icra ediyoruz.

Tarafsız, ilkeli ve dürüst yayıncılık anlayışıyla, yerelde ve ulusalda büyük bir özveriyle sürdürdüğü gayretlerinden ötürü basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, Elazığ’ımızın değerli basın mensupları başta olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum.

Abdulsamet EREN
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü