17-19 Nisan 2018 tarihleri arasında Malatya’da yapılan Okul sporları Taekwondo Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Antrenör Özcan KAYA ve Suat ACAR nezaretinde ilimizi temsilen katılan Erkeklerde Beytullah YILMAZ 73 kg’da, bayanlarda ise 52 kg’da Gülse POLAT Türkiye Şampiyonu olmuşlardır.

13-15 Nisan 2018 tarihleri arasında Samsunda düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taewondo Final Müsabakalarında Antrenör Akın KELEŞ ve Furkan TÜRKOĞLU nezaretinde ilimizi temsilen katılan kafilemizden Mustafa YAŞAR 53 kg’da Türkiye Şampiyonu olmuştur.

27-30 Nisan 2018 tarihleri arasında Şanlıurfa’da yapılan Okul Sporları Yıldızlar Hentbol Grup Müsabakalarında erkeklerde Doğukent Orta Okulu Grup Birincisi olarak 4-8 Mayıs 2018 tarihlerinde Karaman’da yapılacak yarı final müsabakalarında ilimizi temsil edecektir. Ayrıca yine aynı tarihlerde Erzincan’da yapılan Grup Müsabakalarında erkeklerde Av. İbrahim Gök Orta Okulu, kızlarda ise Arif Nihat Asya Orta Okulu birinci olarak 4-8 Mayıs 2018 tarihlerinde ilimizde yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanmışlardır.

Ayrıca 20-22 Nisan 2018 tarihleri arasında Rize’de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Yarı Final Müsabakalarında kız ve erkek takımlarımız birinci olarak 11-15 Mayıs 2018 tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan Final müsabakalarında ilimizi temsil edeceklerdir.

Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak İlimizi temsil eden antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.