Paletli Yüzme Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası İstanbul’da gerçekleştirildi. İlimizi temsil etmek üzere Şampiyonaya katılan sporcumuz Elanaz Taneli büyük başarılara imza attı.
Şampiyonada şehrimizi temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Elanaz Taneli 200 metrede Türkiye Şampiyonu, 50 metre ve 100 metrede Türkiye 2.oldu.
Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen Paletli Yüzme Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası Türkiye’nin 80 ilinden sporcuların katılım sağlaması ile gerçekleştirildi. İlimizi İstanbul’da temsil eden sporcumuz Elanaz Taneli 200 metrede Türkiye Şampiyonu, 50 metre ve 100 metrede Türkiye 2.olmayı başardı.
Şampiyona düzenlenen ödül töreninin ardından sona erdi.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ Son zamanlarda düzenlenen müsabakalardan ilimize önemli dereceler kazandırıldı. Yüzme branşımız katıldığı her müsabakadan önemli dereceler kazanıyor. Bu başarılar ile Elazığ spor şehri olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor. Sporcumuz Elanaz Taneli 3 ayrı kulvarda yarışarak şampiyonluk ve Türkiye derecesi elde etti. Sporcumuzu ve antrenörünü tebrik ediyoruz” denildi.