Sporun birleştirici, bütünleştirici ve kaynaştırıcı gücü kullanılarak bölge halkının bireysel ve toplumsal gelişiminin sağlanması, sporun yaygınlaştırılması ve spora olan ilginin arttırılmasını hedefleyen “Kardeşlik ve Spor Turnuvaları” Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafınca düzenlendi. Voleybol ve badminton branşlarını kapsayan etkinliğin finali, Atatürk Hentbol Spor Salonunda ve Kültür Park da yapıldı.

Bayram havasında geçen ‘Kardeşlik ve Spor Turnuvaları’ final töreni Gençlik ve Spor Bakanlığı’nı temsilen Sn. Gökhan KARAÇAY, Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat ACAR, Spor Şube Müdürü Akif Sıtkı ESEN, İl Temsilcileriz, antrenörlerimiz ve Elazığ halkının yoğun katılımı ile gerçekleşti. Final müsabakalarının yapılmasının ardından turnuvada dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi. ‘Kardeşlik ve Spor Turnuvaları’na katılım sağlayan sporculara kura yoluyla bisiklet hediye edildi.

Kardeşlik ve Sporun birleştiği organizasyona katılım sağlayan sporcularımıza ve ilimiz halkına ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.