Elazığ’da, “Halep'te Ölen İnsanlığımızı Kurtaralım” kampanyası kapsamında toplanan 2 tır yardım Halep'e doğru yola çıktı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Fırat Üniversitesi ve Türk Kızılay’ı tarafından desteklenen “Halep’te Ölen İnsanlığımızı Kurtaralım” kampanyası kapsamında 2 tır yardım toplandı. Gıda, kıyafet, kişisel temizlik ve barınma ürünlerinin yer aldığı yardım tırları Halep’e uğurlandı.

Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ayhan FIRAT, yaptığı açıklamada; “ Halep’te ölen insanlığımızı kurtaralım”  sloganıyla başlatılan kampanya ile toplanan malzemeler, genç gönüllülerimizce Halep şehrine gönderilmek üzere hazırlandı. Gıda, kıyafet,  kişisel temizlik ve barınma ürünlerinin yer aldığı yardım tırları Halep’e uğurlandı.

Bu büyük çalışmada bizlere her türlü desteği veren başta, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Sayın Sedat Acar’a, Gençlik Merkezi çalışanlarına, Fırat Üniversitesi Rektörüne, Türk Kızılay’ına, Kader Mahkûmları Derneğine, İlksen Anaokuluna Batı Kitap ve Kırtasiyeye, İmparator Sarayına, Samımı Gençlik Derneğine ve bu projede büyük özverili çalışmaları gerçekleştiren çok kıymetli Genç Gönüllülerimize, Elâzığ Gençlik Merkezi olarak teşekkür ederiz.

Suriye’deki vatandaşlara yardım için bir araya geldiklerini ifade eden Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Sedat ACAR; “Mazlum, sıkıntı içerisinde olan, savaşla iç içe olan kardeşlerimize yardım için burada toplandık. Orada bir dram yaşanıyor. Bizim gibi bir ülkenin insanlarına sessiz kalmak yakışmayacak bir olaydır. Çok da gururluyuz. Tırların sürekli Suriye’ye gittiğini görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.