Elazığ Muhtarlar Derneği’nin yeniden seçilen Başkanı Ayhan ATLAN ve yönetim Kurulu üyesi İrfan GÖZVUR, Basın sözcüsü Ahmet GÜL, Sedat ACAR’ı makamında ziyaret ettiler.
Ayhan ATLAN; “Milyonlarca gencin spor yapabileceği ve boş vakitlerini değerlendirebileceği, mahalle tipi spor tesislerini Elazığ ilinde yaygınlaştırmak, gençlerimizin daha aktif ve sosyal olmalarını sağlamaktadır. Spor tesisi olmayan mahallelerimize öncelik verilerek, gençlerimiz mahallelerinde yer alan spor tesislerinde vakit geçirmekten dolayı daha rahat oluyorlar. Bu konuda büyük duyarlılık gösteren il müdürlüğüne ve Sedat ACAR’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat ACAR; “Gençlerin sporla tanışmaları ve mahallerinde spor yapabilmeleri için hayata geçirdiğimiz spor tesislerinin sayısını arttırmak temel amacımızdır. Söz konusu tesislerin yapımına büyük önem vermekteyiz. Bu amaç doğrultusunda çalışmalara yoğunluk vererek, gençlerimiz spor yapabilsin diye tabiri caizse tesisleri onların ayaklarına götürüyoruz” diye konuştu.
Güvenli bir ortamda, spor yapma imkânına kavuşan gençler de bu durumdan da oldukça memnun.