Futbol Federasyonu 2016-2017 sezonu P.T.T. 1. Ligde yer alan ilimizin temsilcisi ELAZIĞSPOR malum olduğu üzere müsabakalarını Atatürk Stadyumunda oynayacaktır.

Yeni sezon itibariyle Valilik(Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü) ve Elazığspor kulübüyle varılan mutabakat neticesinde Atatürk Stadyumu Protokol tribününde yeni düzenleme yapılmıştır. Buna göre Protokol tribününün ön kısmı, (A) protokolü Devlet protokolü ve Spor protokolüne rezervasyon yapmak ve Passolig kartı bulunmak kaydıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün tasarrufuna bırakılmıştır. Mevcut protokol tribününün üst bölümü (B) protokol olarak bilinen kısım ise Elazığspor Kulübünün kombine bilet uygulaması kapsamında tasarrufu kulüp  uhdesinde bırakılmıştır.

Buna göre Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz Devlet protokolü – Elazığspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri – Misafir Takım Yönetim Kurulu Üyeleri – Spor taban birliklerinin başkanları dışında herhangi bir rezervasyon yapmayacaktır. Elazığspor müsabakalarını stadyumun bu mekanından izlemek isteyen diğer hemşehrilerimizin Elazığspor Kulübüyle temasa geçmeleri gerekmektedir.

Değerli hemşehrilerimizin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları adına deklare edilen bilgiler doğrultusunda hareket etmeleri gerektiğini kamuoyunun bilgilerine arz ederim.

Saygılarımla.


        Sedat ACAR
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü