Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun Faaliyet Programında bulunan Taekwondo Milli Takım Seçmeleri 05-07 Ağustos 2016 tarihleri arasında Nevşehir’de düzenlendi.

Türkiye geneli yapılan seçmelere Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’ında tüm rakiplerini geride bırakarak birinci olan Nihat YILMAZ ve Suat ACAR antrenörlüğünde 49 kilo’da yarışan ilimiz sporcusu Fatih YILMAZ 20 sporcu arasından birinci olarak ilimizi ve ülkemizi Romanya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazanmıştır. 

Ayrıca 19.04.2016 tarihinde Antrenörleri Furkan TÜRKOĞLU ve Özcan KAYA yönetimindeki 87 kilo’da yarışan ilimiz sporcusu Sabit VAROL Karabük’te düzenlenen Üniversiteler arası Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olarak önemli bir başarı elde etmiştir.

Dereceye giren sporcularımızı ve Antrenörleri makamında kabul eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Sedat ACAR, sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledikleri ziyarette, sporcularımıza hediye takdiminde bulunmuşlardır.