Bütün Dünyada olduğu gibi, Ülkemizde Kutlanan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, İl Müdürlüğümüzün organizesinde ilimizde yapılacak etkinliklerle kutlanacaktır.

İl Müdürlüğümüz günlük hayatın ve yaşamımızın bir parçası olan engellilerimizin kendilerinin önemsendiğini ve toplumun bir değeri oldukları bilincini vurgulamak üzere, onların bu önemli günlerinde bir dizi etkinlik yaparak kutlayacaktır. Bu çerçevede 3 Aralık 2015 Perşembe günü saat 10.00’da PTT Meydanından, Öğretmen evi önüne kadar Engelliler Günü Yürüyüşü ve ardından 11.00 – 13.00 saatleri arasında Park 23 arkasındaki İl Müdürlüğümüz Gençlik Merkezi salonunda, içerisinde Tiyatro, Müzik ve Folklor ve benzeri gösterilerin olacağı geniş bir kutlama programı gerçekleştirilecektir.

Engellilerimizin bu önemli günlerinde onların önündeki engelleri kaldırma ve yalnız olmadıklarını bilmeleri adına yapılacak etkinliklere bütün halkımızı davet ediyoruz.

Etkinliklerin yapılacağı 3 Aralık Perşembe günü havanın kötü ve yağışlı olması durumunda, Engelliler Günü Yürüyüşü iptal edilerek yapılmayacak olup, yürüyüş sonrasında Gençlik Merkezimiz Salonunda yapılacak olan gösteri programına aynen devam edilecektir.