Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği proje kapsamında Futbolun Yıldızlarını ağırlıyoruz. Ülke Futbolunun efsanevi isimleri Tanju Çolak, Pascal Nouma Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Ali Gültiken, Hami Mandıralı, Hakan Ünsal ve Ogün Temizkanoğlu İlimizde genç yeteneklerle bir araya gelecekler. 16-17 Ekim tarihlerinde ilimizde ağırlayacağımız futbolcular Gençlik Merkezi üyeleri, Amatör sporcular, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de katılacağı söyleşide ve düzenlenecek olan spor organizasyonlarıyla bir araya gelecekler. 

Gerçekleştirilecek faaliyetler.

17 Ekim saat 12:30’da Gençlik Merkezi üyeleri, Amatör sporcular, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, yerel basın mensuplarının da katılacağı Panel/Söyleşi ve öğle yemeği. 

Saat 14:30' da Valilik ziyareti ve Elazığ Şehir turu (yaya olarak ana caddede yerel halk ile sohbet ve selamlaşma) gerçekleştirecektir. 

Saat 16:00’da Ünlü sporcuların belirlenecek olan gençler arsında Amatör kulüp sporcuları ve Gençlik merkezi üyeleri Atatürk stadyumunda maç organizasyonu düzenlenecektir. 

Saat 19:00’da Vali, Emniyet müdürü, Rektör, Garnizon komutanı, Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü, İl başkanı, ASKF Başkanı, Hakem Derneği, Alay Komutanları, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanları, Futbol İl Temsilcisi vs. ile Gençlik Merkezi Üyesi gençlerin katılacağı toplantıda akşam yemeği gerçekleştirilecektir.