Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde daha yeşil bir gelecek için yüze yakın fidan dikimi gerçekleştirildi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde gerek gençlerde farkındalık oluşturmak gerekse geleceğin teminatı olan gençlere daha yeşil bir dünya bıraka bilmek için fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

Fidan dikme etkinliğine Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi ve KYK Harput Öğrenci Yurdu çevresinde Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Mesut Turan, Gençlik Merkezi Müdürü Serkan Sis, KYK Harput Yurt Müdürü Ayten Topal, gençlik liderleri, gönüllü gençler ve çok sayıda kurum personelleri katıldı.




Yüze yakın fidanın dikildiği çalışmaların ardından daha güzel bir görünüme kavuşan tesisler Elazığ gençlerine hizmet vermeye devam ediyor.

EREN: FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize daha yeşil bir dünya bıraka bilmek ve tesislerimizi daha güzel bir görünüme kavuşturmak için bugün Gençlik Merkezimiz ve KYK Harput Yurt Müdürlüğümüz çevresinde fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdik. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak katkılarından dolayı Orman Bölge Müdürü Sayın Salih Çetiner Bey nezdinde bütün Orman Bölge Müdürlüğüne ve İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Turan Karahan Bey nezdinde tüm İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi.