Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2018- 2019 sezonu Okullar arası Bocce, Hentbol, Basketbol ve Yüzme Küçükler İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.
15-19 Nisan 2019 tarihleri arasında İl Müdürlüğümüz Olimpik Yüzme Havuzu Yakup Kılıç Salonu ve 15 Temmuz Şehitleri Spor salonunda yapılan müsabakalarda 4 branşta 300’e yakın sporcu katılım sağlamıştır. 
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak yarışmada dereceye giren sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

BOCCE BRANŞINDA DERECEYE GİREN 

KÜÇÜK KIZLAR 
SEYDA MOLLA BAHRİ İMAM HATİP ORTAOKULU
BASKİL İMAM HATİP ORTAOKULU
TOKİ FIRAT ORTAOKULU
GAZİ ORTAOKULU

KÜÇÜK ERKEKLER

TOKİ FIRAT ORTAOKULU
GAZİ ORTAOKULU
SEYDA MOLLA ORTAOKULU
ŞEHİT ÇOŞKUN ÖZCAN ORTAOKULU


SPOR TOTO İŞİTME 1. LİG FUTBOL MÜSABAKALARI

Ayrıca Federasyonumuz faaliyet programında yer alan 2018-2019 sezonu Spor Toto İşitme 1. Lig Futbol müsabakaları 19-20-21 Nisan 2019 tarihinde Eskişehir, Kocaeli, Aydın, Tokat, Adana, Elazığ grup merkezlerimizde oynanmıştır.


KATILAN TAKIMLAR VE SKORLAR

1. GÜN
BATMAN İ.EN. SP.KLB -6
VAN İ.EN. SP.KLB-1
DİYARBAKIR İ.EN. SP.KLB-1
GAZİANTEP İ.EN. SP.KLB-1



2. GÜN

DİYARBAKIR İ.EN. SP.KLB-2
BATMAN İ.EN. SP.KLB-3
VAN İ.EN. SP.KLB-8
GAZİANTEP İ.EN. SP.KLB-2

3. GÜN

DİYARBAKIR İ.EN. SP.KLB- 6
GAZİANTEP İ.EN. SP.KLB-1
BATMAN İ.EN. SP.KLB-1
VAN İ.EN. SP.KLB-0

 23 NİSAN SATRANÇ TURNUVASI

Türkiye Satranç Federasyonu Elazığ İl Temsilciliği tarafından 20-21 Nisan tarihlerinde satranç turnuvası düzenlendi. Gençlik merkezinde düzenlenen ve iki gün süren turnuvaya il genelinde 259 öğrencinin katılımı ile 9 kategoride gerçekleştirildi. Kendi yaş kategorisinde dereceye giren ilk 5‘e kupa ve madalyanın yanı sıra kitap hediye edildi. Turnuvaya 259 sporcunun katıldığını belirten Satranç Federasyonu Elazığ İl Temsilcisi Esra KILAVUZ YALÇIN: “20-21 Nisan tarihleri arasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı turnuvamızı gerçekleştirdik. 259 sporcunun katılımı ile gerçekleşen turnuva, 9 kategoride oynandı. Her kategorinin ilk sporcusuna ödüller dağıtıldı. Birincilere kupa ve ilk 5’e madalyaları takdim edildi.”
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak yarışmada dereceye giren sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 Sonuçlar için http://elazig.tsf.org.tr/satranc-haberleri adresinde yayınlanmıştır.