İl Müdürlüğümüzün organizasyonu ile 2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı, okullar arası Bayan – Erkek Yıldızlar Hentbol İl Birinciliği Müsabakaları 11 - 15 Şubat 2019 tarihleri arasında ilimiz Onbeş Temmuz Şehitler Spor Salonunda yapılmıştır. Altı Erkek ve iki Bayan okul takımından 96 öğrenci sporcunun katıldığı il birinciliği 15 Şubat 2019 Cuma günü oynanan final müsabakalarla sonuçlanmış, Yıldız Bayanlarda Arif Nihat Asya Ortaokulu, Yıldız Erkeklerde ise Av. İbrahim Gök Ortaokulu il birincisi olmuşlardır.

Ayrıca, yine Okullar arası Bayan-Erkek Gençler Kick-Boks müsabakaları 13-14 Şubat 2019 tarihleri arasında Yakup Kılıç Spor Salonunda 60 sporcunun katılımıyla oynanan müsabakalar ile sonuçlanmış olup, dereceye giren sporcularımız okullar arası Gençler Türkiye Finallerinde ilimizi temsil edeceklerdir.

Okullar arası Yıldızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakalarında Bayanlarda ve Erkeklerde birinci olan okullarımız, okullar arası Yıldızlar Grup Birinciliğinde ilimizi temsil edecek olup, buradan da dereceye girmeleri halinde Türkiye Finallerine katılacaklardır. Dereceye giren okullarımıza Şube Müdürümüz Akif Sıtkı ESEN, Okul Müdürleri ve Beden Eğitimi Öğretmenlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen ödül töreni ile kupa ve madalyaları verilmiştir. Kızlarda ve erkeklerde dereceye giren okullarımız aşağıda belirtilmiştir.

YILDIZLAR HENTBOL İL BİRİNCİLİĞİ SONUÇLARI

YILDIZ BAYANLAR

YILDIZ ERKEKLER

1.

Arif Nihat Asya Ortaokulu

1.

Av.İbrahim Gök Ortaokulu

2.

Mehmet Mihri Akıncı Ortaokulu

2.

Doğukent Ortaokulu

3.

Gazi Ortaokulu

4.

Kovancılar Toki Şht.Üst.Emre Ercan O.O.

 

Dereceye giren okullarımızı ve sporcularımızı kutluyor, ilimiz adına yarışacakları Grup ve Türkiye Finallerinde başarılar diliyoruz.