Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Okul Sporları İl Tertip Komitesi koordinasyonu ile dört ilde aynı anda yapılan, 2018 / 2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Gençler (Liseler) Judo Grup Birinciliklerinin bir ayağı da 12-13 Ocak 2019 tarihlerinde İl Müdürlüğümüzün organizesi ile ilimizde yapılmıştır.

İlimizin ev sahipliğinde 15 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirilen ve 18 ilden Bayan-Erkek toplam 150’ye yakın sporcunun katıldığı Grup Birinciliğinde oldukça çekişmeli müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcuların madalyaları yapılan ödül töreni ile kendilerine takdim edilmiştir. Dereceye giren sporcular 16-17 Şubat 2019 tarihlerinde Ordu ilinde yapılacak Gençler Judo Türkiye Finallerine katılmayı hak kazanmışlardır.

İlimizde yapılan Grup Birinciliğine katılan iller; Batman, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Malatya, Mardin, Osmaniye, Şanlıurfa, Siirt, Sivas ve Tunceli

Grup Birinciliğinde dereceye giren ve Türkiye Finallerine katılmayı hak kazanan Sporcuları kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.