Uluslararası Kick-Boks Federasyonu (IKF) tarafından 17-25 Kasım 2018 tarihleri arasında Slovenya Maribor’da organize edilen WAKO Büyükler Avrupa Kick-Boks Şampiyonasına İl Müdürümüz Sedat ACAR’ında idareci olarak katıldığı Kick-Boks Türk Milli Takımında ilimiz sporcuları Yakup Yiğit, Mehmet FIRAT ve Remziye YENİKAN yer almışlardır.

Avrupa Şampiyonasına katılan Türk Milli Takımı içerisinde yer alan ve çok başarılı maçlar çıkartan ilimiz sporcularından, Mehmet FIRAT 57kg. Light Contact kategorisinde ve Remziye YENİKAN 48kg.Full Contact kategorisinde Avrupa Üçüncüsü olurken, 94kg. da mücadele eden sporcumuz Yakup YİĞİT ise çeyrek finalde elenerek madalyayı kaçırmıştır.

Avrupa Şampiyonasına katılan sporcularımız ile yine 13-21 Ekim tarihleri arasında Slovakya Bratislava’da yapılan Avrupa Şampiyonasında çeyrek finalde elenerek madalyayı kaçıran sporcumuz Zelal ŞENGÜR antrenörleri Abdullah ALAN nezaretinde İl Müdürümüz Sedat ACAR’a Ziyarette bulunmuş, ACAR Sporcularımızı kutlayarak, kedilerine altın ve hediye paketi takdim etmiştir.