Gençlik ve Spor Bakanlığımız Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığımızın faaliyet programında olup bütün yurtta devam eden ANADOLU YILDIZLAR (ANALİG) ligi hedefleri doğrultusunda başarılı bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Ana hedefi Anadolu da spor alt yapısını oluşturmak olan ANADOLU YILDIZLAR Ligi yeteneklerin tespiti ve bu yeteneklerin Türk Sporuna kazandırılması noktasında önemli bir misyon yüklenmiştir.

Ülkemizdeki çalışmalara paralel olarak ilimizde de başarılı bir şekilde devam eden ANALİG çalışmaları kapsamında 16-18 Mart 2018 tarihinde ilimizde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi HENTBOL Çeyrek Final müsabakalarına farklı illerden 12 Erkek- 11 Bayan takımları arasında başarılı olan Hentbol Bayan- Erkek takımlarımız Yarı Final’e yükselmişlerdir.

Voleybol Bayan-Erkek takımlarımız 16-18 Mart 2018 tarihlerinde Adıyaman da organize edilen ANALİG Çeyrek Final müsabakalarında başarılı olarak Yarı Final Müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazanmışlardır.

Yarı Final vizesi alan HENTBOL-VOLEYBOL Bayan- Erkek takımlarımızı ve Antrenörlerini tebrik eden İl Müdürümüz Sedat ACAR başarıların hiçbir zaman tesadüf olmadığını ifade ederken desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek, ekiptekilere teşekkür etti.