ANALİG HENTBOL ÇEYREK FİNAL MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

İlimizde oynanan Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final Müsabakaları sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğümüzün 2017-2018 Yılı Faaliyet Programında yer alan Anadolu Yıldızları Ligi (Analig) Hentbol Çeyrek Final Müsabakaları 16-18 Mart 2018 tarihleri arasında Mardin, Tunceli, Adıyaman, Bitlis, Malatya, Van, Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ, Gaziantep, Batman, Ağrı, Muş ve Siirt illerinden 270 sporcunun katılımıyla İlimiz Yakup Kılıç ve Hentbol Spor Salonu'nda organize edildi. Müsabakalar sonunda yapılan ödül töreniyle dereceye giren sporcular ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Akif Sıtkı ESEN’in elinden aldı. Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm sporcu ve antrenörlerimizi tebrik eder, bir üst tura katılacak olan takımlara başarılar dileriz.

Yarı Finale Giden Takımlar:

Erkekler:

Mardin, Tunceli, Malatya, Van, Elazığ, Gaziantep

Kızlar:

            Elazığ, Diyarbakır, Gaziantep, Mardin, Batman, Malatya

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ SATRANÇ TURNUVASI

Çanakkale zaferinin 103. yılı münasebetiyle 17-18 Mart  tarihlerinde Elazığ Gençlik Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen 18 Mart Çanakkale Zaferi Satranç turnuvası yapılan ödül töreni ile son buldu. Toplam 255 sporcu ile 6 kategoride düzenlenen turnuvada ilk beş dereceyi alan sporculara madalya ve çeşitli eğitim kitapları verildi. Dereceye giren tüm sporcuları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

Satranç Turnuvası Sonuçları:

2002-2005 doğumlular

2006-2007 doğumlular

2008 doğumlular

2009 doğumlular

2010-2011 doğumlular

Açık Kategori

ORYANTİRİNG YEŞİL BÖLGE

Türkiye Oryantiring Federasyonunun 2017-2018 Faaliyet Programında yer alan “14 Yaş ve Altı Yeşil Bölge 2. Kademe Oryantiring yarışmaları 17 Mart tarihinde İlimiz Harput’ta yapılmıştır. Söz konusu yarışmaya Türkiye’nin 23 kulübünden katılan 232 sporcu ile gerçekleştirilmiştir. Federasyon Başkanı Sayın Hacer AKYÜZ’ün de iştirak ettiği yarışmada İl Müdürümüz Sedat ACAR, Şube Müdürlerimiz Akif Sıtkı ESEN, Levent AYTAR, Belediye Başkan Yardımcısı Mashar Ayas, Harput Mahalle Muhtarı ve Harput Jandarma Karakol Komutanı Oryantiring İl Temsilcisi Fahri KARATAŞ yarış sonrasında dereceye giren sporculara ödüllerini taktim ettiler.