Gençlik ve Spor Bakanlığımızca 20 Temmuz-25 Ağustos 2017 tarihleri arasında (Batman, Diyarbakır, Elazığ, Muş, Ağrı ve Van), 4 ana branşta (Bisiklet, Badminton, Sokak Basketbolu ve Plaj Voleybolu), günü birlik spor alanları kurulması suretiyle, sporun birleştirici, bütünleştirici ve kaynaştırıcı gücü kullanılarak bölge halkının bireysel ve toplumsal gelişiminin sağlanması, sporun yaygınlaştırılması ve spora olan ilginin arttırılması amacıyla “Kardeşlik ve Spor Turnuvaları” ilimizde başarılı bir şekilde yapılmıştır.

İlimizde de Plaj Voleybolu ve Badminton branşlarında faaliyetlerin yapılması ve projenin başarılı bir şekilde uygulanmasından ötürü İlimize Gençlik ve Spor Bakanlığımızca Teşekkür Plaketi verildi. Gençlik ve Spor Bakanlığında yapılan törenle plaketi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sedat ACAR, Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Rasim ARI’nın elinden aldı.

Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Rasim ARI; Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da gerçekleştirilen “Kardeşlik ve Spor Turnuvaları” Projesine ilgi ve katkılardan dolayı teşekkürlerini dile getirdi.